Bara de bästa ingredienserna för den bästa smaken

Extraordinärt är inte bara vad vi lägger in, det är vad vi utelämnar. Vi använder bara rena etiketter, köksvänliga ingredienser (det är alla riktiga grejer!) För att göra glass som ingen annan. Vi säger nej till konserveringsmedel, stabilisatorer, färger och palmolja. Och vi lägger bara till naturliga smakämnen. Vi vägrar också att pumpa vår produkt full av luft så att du för varje sked får mindre luft och mer rik och god glass. Varje skopa börjar livet som endast fyra ingredienser - grädde, mjölk, socker och ägg. Till det lägger vi bara till fantastiskt.
Vanilla Ingredient

Vanilj

Vi använder vaniljbönor från skogar på Madagaskar och hjälper odlarna genom att garantera rättvis betalning, skolor och rent vatten. För en glad vaniljodlare betyder glad vaniljsmak.
Strawberries and Cream ingredient

Jordgubbar

Vi tog god tid på oss (hela sex år faktiskt) för att hitta de läckraste jordgubbarna av alla de hundratals arter som finns. Vi låter naturen göra sitt innan vi varsamt plockar dem för hand.
Chocolate Ingredient

Choklad

Varför belgisk choklad? Helt enkelt för att det är den bästa som finns. Och endast det bästa är gott nog för Häagen-Dazs.
Caramel Ingredient

Kola

Vi har skapat den ultimata kolasåsen med en unikt lyxig gräddighet som får alla bekymmer att smälta bort. Den är krämig, med lätt smak av havssalt och...vi är helt sålda.