Bara de bästa ingredienserna för den bästa smaken

Vi använder bara rena, köksvänliga ingredienser för att göra glass som ingen annan. Vi säger nej till konserveringsmedel, stabiliseringsämnen, färgämnen och palmolja. Och vi adderar bara naturliga smakämnen. Vi vägrar också att pumpa vår glass full av luft, så att du för varje sked får en mer rik och god glass med mindre luft. Varje skopa börjar med endast fyra ingredienser – grädde, mjölk, socker och ägg. Sen tillsätter vi bara lite fantasi.
Vanilla Ingredient

Vanilj

Vi använder vaniljbönor från skogar på Madagaskar och hjälper odlarna genom att garantera rättvis betalning, skolor och rent vatten. För en glad vaniljodlare betyder glad vaniljsmak.
Strawberries and Cream ingredient

Jordgubbar

Vi tog god tid på oss (hela sex år faktiskt) för att hitta de läckraste jordgubbarna av alla de hundratals arter som finns. Vi låter naturen göra sitt innan vi varsamt plockar dem för hand.
A stack of chocolate bar squares

Choklad

Varför belgisk choklad? Helt enkelt för att det är den bästa som finns. Och endast det bästa är gott nog för Häagen-Dazs.
Caramel Ingredient

Kola

Vi har skapat den ultimata kolasåsen med en unikt lyxig gräddighet som får alla bekymmer att smälta bort. Den är krämig, med lätt smak av havssalt och...vi är helt sålda.