Hur vi gör

Häagen-Dazs har gjort glass som ingen annan sedan 1960. Vår grundare Reuben Mattus vision var att göra den mest extraordinära glassen som världen någonsin smakat, en sked av lyx för att undkomma vardagen. För att komma dit använde han bara noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Som Reuben sa – ”Om du är som alla andra, är du förlorad”. Därför gör vi en glass som ingen annan – den bästa av dem bästa.

Glass som är god på riktigt

Häagen-Dazs har tillverkat extraordinär glass sedan 1960. Vår grundare Reuben Mattus vision var att skapa den bästa glassen i världen med hjälp av hög kvalitet och noggrant utvalda ingredienser. Reuben tyckte att glass skulle vara en smakrik och tillfredsställande upplevelse, till skillnad från den tidens "kalla sötsliskiga" utbud.

Kvalitet i första rummet

Hans ambition var att skapa världens godaste glass, och genom att fokusera på hög kvalitet förändrade han människors syn på glass. Häagen-Dazs filosofi är densamma i dag. Vi tycker fortfarande att alla förtjänar att uppleva genuin njutning, något som genomsyrar allt det vi gör.

Dela den med dina nära och kära

All Häagen-Dazs glass är gjord av 100% äkta grädde och mjölk som vi sedan blandar med noggrant utvalda råvaror för att skapa en glass med en unik, sammetslen konsistent och oförglömlig smak. Varje sked av Häagen-Dazs ska vara en intensiv smakupplevelse som är så god att du inte kan låta bli att dela den med dem du älskar.

En upplevelse olik allt annat

År 1960 bestämde sig Reuben för att göra en glass som han kunde vara stolt över. Vi är stolta över att kunna fortsätta utveckla hans glass och dela med oss av den – med en glassupplevelse utöver det vanliga.