Hur vi gör

Häagen-Dazs har gjort glass som ingen annan sedan 1960. Vår grundare, Reuben Mattus vision var att göra den mest extraordinära glassen som världen någonsin har smakat, en sked lyx för att undkomma vardagen. Och för att komma dit använde han bara noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Som Reuben sa, 'Om du är som alla andra, är du förlorad'. Så vi gör en glass som ingen annan - det bästa som bäst kan vara.

Glass som är god på riktigt

Häagen-Dazs har tillverkat extraordinär glass sedan 1960. Vår grundare Reuben Mattus vision var att skapa den bästa glassen i världen med hjälp av hög kvalitet och noggrant utvalda ingredienser. Reuben tyckte att glass skulle vara en smakrik och tillfredsställande upplevelse, till skillnad från den tidens "kalla sötsliskiga" utbud.

Kvalitet i första rummet

Hans ambition var att skapa världens godaste glass, och genom att fokusera på hög kvalitet förändrade han människors syn på glass. Häagen-Dazs filosofi är densamma i dag. Vi tycker fortfarande att alla förtjänar att uppleva genuin njutning, något som genomsyrar allt det vi gör.

Dela den med dina nära och kära

Därför är all Häagen-Dazs glass gjord av 100 % äkta grädde och mjölk som vi sedan blandar med noggrant utvalda råvaror för att skapa en glass med en unik sammetslen konsistens och oförglömlig smak. Varje sked av Häagen-Dazs ska vara en uppslukande intensiv upplevelse, så god att du inte kan låta bli att dela den med dem du älskar.

En upplevelse olik allt annat

År 1960 bestämde sig Reuben för att göra en glass som han kunde vara stolt över. Vi är stolta över att kunna fortsätta utveckla hans arv och dela med oss av den genuina njutningen – med en glassupplevelse utöver det vanliga.