UPPTÄCK DIN PLATS Annullera

vårt varumärke

glass som inte liknar någon annan

Häagen-Dazs har tillverkat extraordinär glass sedan 1961. Vår grundare Reuben Mattus vision var att skapa den bästa glassen i världen med hjälp av hög kvalitet och noggrant utvalda ingredienser. Reuben ansåg att om du skulle ägna dig åt glass, så ska det vara med en verklig passion och hängivenhet för kvalitet.

vanilla_flavor_ice_cream

passion för perfektion

ett hantverk

Reuben hängav sig åt att skapa glass som var silkeslen, mjuk och krämig och med smaker för vuxna. Han gifte sig med Rose, en sann affärskvinna, och tillsammans lanserade de Häagen-Dazs med tre enkla smaker: choklad, vanilj och kaffe. Drivet av en passion för perfektion tog det Häagen-Dazs sex år att få fram en jordgubbsglass som Reuben var riktigt nöjd med.

real_strawberries_crystal_pint

häagen-dazs filosofi

hängiven kvalitet

Hans ambition var att skapa världens godaste glass och genom sin hängivenhet för hög kvalitet förändra människors syn på glass. Häagen-Dazs filosofi är densamma i dag. Vi tycker fortfarande att alla förtjänar att uppleva genuin njutning, något som genomsyrar allt det vi gör.

crystal_pint_real_cream

100% äkta grädde och mjölk

dela den med dem du älskar

Därför är all Häagen-Dazs glass gjord utav 100 % äkta grädde och mjölk, som vi sedan blandar med noggrant utvalda råvaror för att skapa en glass med en unik sammetslen konsistens och oförglömlig smak. Varje sked av Häagen-Dazs ska vara en absorberande, intensiv upplevelse, så bra att du inte kan låta bli att dela den med dem du älskar.

real_thing_or_nothing

reubens arv

en upplevelse olik allt annat

År 1961 bestämde sig Reuben för att göra en glass som han kunde vara stolt över. Vi är stolta över att kunna fortsätta utveckla hans arv och dela verklig njutning, tillsammans med en glassupplevelse utöver det vanliga.

dela detta objekt